Vi hjälper dig med

totalrenovering

Har du köpt ett renoveringsprojekt som du själv vill kunna renovera kan vi hjälpa dig med mer avancerade hantverksarbeten som exempelvis renovering av badrum, köksrenovering, målning, byte av VVS, elektricitet eller att riva och sätta upp nya väggar. Vi samarbetar med ett stort antal hantverkare som alla är certifierade inom sina respektive områden. Det gör att vi kan erbjuda certifierade hantverkare för elarbeten, VVS-arbeten och för arbeten i våtrumsutrymmen.

Vi åtar oss hela entreprenader i samband med totalrenovering av fastigheter. Det innebär att vi tar det totala ansvaret för att arbetet utförs korrekt av certifierade hantverkare och på det sätt som är avtalat. Vi ser också till att byggprojektet fortlöper enligt byggplanen och utifrån de leveranstider som är bestämda och den budget som är uppsatt. Det betyder att man som beställare endast behöver ha kontakt med en person som sedan i sin tur ansvarar för att varje hantverkare utför det arbete som är avtalat med beställaren.

Hjälp både inne och ute

En totalrenovering inomhus innebär ofta att gamla vitvaror och gamla inredningar rivs ut, golv byts ut eller renoveras, väggar och tak spacklas och målas alternativt tapetseras. Vi ansvarar också för att badrum, toaletter och tvättstugor renoveras på ett säkert och korrekt sätt av behöriga hantverkare så att det inte uppstår någon risk för fuktskador i framtiden. Vi kan åta oss alla typer av hantverksarbeten i samband med att man totalrenoverar sin fastighet.

Vi kan också åta oss totalrenovering av fastighetens fasader och tak. Vi samarbetar med ett stort antal certifierade hantverkare inom ett flertal arbetsområden, vilket innebär att vi utöver fasadarbeten även kan åta oss plåtarbeten, fönsterbyte, lägga om taket och måla fasader. Vi har tillgång till de ställningar och de maskiner som behövs för att utföra arbetet på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

Skicka en
offertförfrågan

skicka
offertförfrågan

Genom att använda hemsidan godkänner du vår integritetspolicy