Om oss

Vi är kompetenta och erfarna snickare

Hos oss på Lifvergren Bygg finns kompetenta och erfarna snickare som tar sig an såväl stora som små projekt. Vi utför byggnationer och renoveringar både inomhus och utomhus med stor precision och noggrannhet. Våra snickare är inte bara kompetenta vad gäller byggnation, vi är även våtrumscertifierade och har ett ständigt miljötänk i vårt arbete där vi väljer material som är återvinningsbara i första hand.

badrumsrenovering

Vi är våtrumscertifierade

Tack vare vår våtrumscertifiering kan vi erbjuda komplett badrumsrenovering till våra kunder. Vi hjälper till med val av material, möbler och utför sedan jobbet enligt dina önskemål samtidigt som det blir enligt konstens alla regler.
Vi tar oss även an köksrenoveringar oavsett om det är totalrenovering av köket, ombyggnation eller tillbyggnad. Använd oss som bollplank när det kommer till val av bänkskivor, planlösningar, val av skåpluckor och andra detaljer. Sedan kan du bara njuta av att se resultatet växa fram och ditt drömkök ta form.

Vi hjälper dig med både insidan och utsidan

För att förändra husets utsida kan vi bistå med byte av fasad, fönsterbyte eller varför inte altan bygge. Låt bygga en härlig uteplats i söderläge med plats för familj och vänner, ett pooldäck eller en mindre trall. Både inomhus och utomhus har vi möjlighet att göra platsbyggda möbler utifrån det utrymme, behov och önskemål som finns. Utomhus kan det handla om altanmöbler som erbjuder sittmöjligheter för hela familjen, släkt och vänner eller förvaringsmöjligheter där man kan förvara stolsdynor eller mindre redskap. Inomhus kan det vara platsbyggda garderober, bokhyllor, hallmöbler eller varför inte en platsbyggd säng med lekutrymme till barnen.

Skicka en
offertförfrågan

Kontakta oss för att höra mer om vad vi kan göra för just dig och dina husdrömmar. Vi återkommer med en offert och ett tidsperspektiv på när projektet skulle kunna vara slutfört. Inget jobb är för litet, inget jobb är för stort. Du kan alltid vända dig till oss på Lifvergren Bygg för att få jobbet gjort.
 

skicka
offertförfrågan

Genom att använda hemsidan godkänner du vår integritetspolicy