köksrenovering

badrumsrenovering

Är det dags att
renovera köket?

Om köket börjar kännas omodernt eller inte längre fungerar på ett funktionellt och praktiskt sätt kan det vara dags att genomföra en köksrenovering. Om man har köpt en äldre bostad som har en gammal köksinredning och åldrande vitvaror så kanske man vill skapa ett modernt kök med en ny köksinredning och nya, energisnåla vitvaror. Oavsett skäl till varför man vill utföra en köksrenovering kan man vända sig till oss så vi kan erbjuda er den bästa lösningen för ert kök. Vi åtar oss totalrenoveringar som inkluderar montering av ny köksinredning men kan också renovera befintlig köksinredning så att den blir som ny.

Skicka en
offertförfrågan

köket, en central plats i de flesta hem

I de flestas hem är köket en central plats i bostaden där familjemedlemmarna träffas flera gånger under dagen. I köket lagar man mat som sedan intas av familjens medlemmar vid köksbordet. Just köksbordet är en praktisk yta att använda då man ska spela spel, då barnen gör läxor eller då man behöver granska dokument. När man får besök brukar man oftast bjuda på kaffe vid köksbordet och ofta brukar man även samla familjen runt köksbordet då familjen planerar olika beslut, som exempelvis i samband med semestern.

Eftersom köket är det rum i bostaden där man träffas och utför många olika aktiviteter är det viktigt att man har ett kök som är både rogivande och trivsamt. Därför är köket också ett av de rum som man granskar mest noggrant då man ska köpa en bostad. Detta är ett skäl till att många som ska sälja sin bostad ofta renoverar köket innan försäljningen, för att kunna erhålla ett högre pris för sin bostad. Lika vanligt är det att personer som har köpt en bostad med ett risigt kök väljer att direkt utföra en köksrenovering.

Helhetslösningar vid köksrenovering

Vi samarbetar med ett flertal leverantörer av köksinredningar och vitvaror. Vi har också samarbetspartners inom VVS och elektricitet, vilket innebär att vi kan erbjuda er totalrenovering av ert kök. Om ni inte finner en köksinredning som passar er eller om ni istället väljer att renovera er befintliga köksinredning kan vi bygga er köksinredning utifrån era önskemål.

skicka
offertförfrågan

Genom att använda hemsidan godkänner du vår integritetspolicy