Badrumsrenovering

badrumsrenovering

Hjälp med
badrumsrenovering

Badrummet är näst efter köket ett av bostadens viktigaste rum. I badrummet vill man gärna ha det kliniskt rent eftersom det är i badrummet man vistas då man själv ska bli ren. Har man ett omodernt badrum kanske man vill inreda badrummet med nytt kakel och nya, moderna vitvaror. Har man istället råkat ut för en fuktskada är det viktigt att man utför en badrumsrenovering snarast så att inte fukten sprider sig i bostaden men även så att det inte utvecklas mögel. Har man fått en fuktskada kan man dessutom få ersättning från sitt försäkringsbolag.

Skicka en
offertförfrågan

certifierade hantverkare

När man ska utföra en badrumsrenovering behöver man anlita certifierade hantverkare som är experter på arbeten i våtrumsutrymmen. Detta för att det inte ska uppstå fuktskador i framtiden som kan leda till nya, dyrbara renoveringar. I samband med att man renoverar ett badrum behöver man först ta ut alla vitvaror innan man river ned gammalt kakel och tar bort klinkers eller plastmattor på golvet. Därefter så putsas väggarna med kalkbruk, så att de får en jämn yta. Sedan lägger man på godkänt tätskikt i omgångar, vilket gör att vattnet inte kan tränga in i väggarna och orsaka fuktskador. Slutligen sätter man nytt kakel på väggarna, lägger in en ny plastmatta eller klinker på golvet och drar in nya vattenrör. Väggar och tak målas och slutligen monterar man in nya vitvaror som bland annat toalett, badkar och handfat.

En badrumsrenovering tar ungefär 1-2 veckor att slutföra, om det inte finns fukt i väggarna. Då behöver man först få fukten i väggarna att dunsta. Vi åtar oss hela badrumsrenoveringar och har de certifieringar som krävs för att utföra säkra arbeten i våtrumsutrymmen. Detta gör att man kan vara säker på att arbetet i badrummet blir utfört på ett korrekt och säkert sätt så att det inte riskerar att uppstå fuktskador senare.

skicka
offertförfrågan

Genom att använda hemsidan godkänner du vår integritetspolicy